Home News Trasah's Wat kost mij een eenvoudige website?

Wat kost mij een eenvoudige website?

Ik wil een eenvoudige, simpele website, zonder franje en bijzonderheden.
Wat gaat een website kosten bij Trasah Consult?

Geen direct antwoord!

Een direct antwoord is niet altijd te geven, als webdesigner wil je een site maken waarmee de klant tevreden is. Dus er worden wedervragen gesteld: Wat zijn de wensen? Wat vindt u eenvoudig? Toch maar een poging wagen en de kosten als parameter laten gelden.

Hier zijn een paar mogelijkheden en de kosten:

 

Voor 15 Euro / jaar

Een (1) eigen web pagina op de website http://www.limburgerstraat.nl (Via Mansuerisca)

Met anderen deelt men deze  website, hetgeen een aantrekkelijk  variëteit heeft te bieden.
Dit is een ideale manier voor de ZZPer of kleine organisatie , als men zich presenteert op het internet. Men kan het als reclame voor de zaak zien, maar ook als een leermoment om later over te stappen naar een eigen website. Ook voor de individuele persoon die wenst uit te komen op de website http://www.limburgerstraat.nl.
Op de eigen webpagina kunt u zelf de tekst aanpassen; er is plaats voor een logo, een paar foto's en de webmaster beantwoord alle vragen of geeft advies om een optimaal resultaat te krijgen.

 Vul het aanvraag formulier in voor een jaar lang eigen web pagina op http://www.limburgerstraat.nl

Voor 120 Euro / jaar

U vraagt een eigen domeinnaam aan en regelt de hosting (de plaats waar de website is) bij een ISP (Internet Service Provider).

Kosten hiervoor  zijn ongeveer 120 Euro/ jaar . Trasah Consult heeft goede en jarenlange ervaringen met de ISP De Heeg http://www.deheeg.nl

Op de webruimte die u bij de ISP gecontracteerd heeft plaats u Open Source Web Software. Trasah Consult heeft uitstekende ervaringen met het CMS (Content Management Systeem)  Joomla (http://www.joomla.org). Deze software kost niets. In ieder geval hoeft er niet voor betaald te worden.
Vul alle gewenste zaken in die u op de site wil hebben , en de website is klaar.

Natuurlijk is het mogelijk om een aantal eenvoudige HTML pagina's te plaatsen, en daarbij niet de zorgen voor een CMS te hebben.
Het hangt er helemaal van af hoe u zelf tegen de techniek aankijkt.

De genoemde 120 Euro per jaar zijn gewoon de gemiddelde kosten die u heeft als u ergens een website onderbrengt.  Trasah Consult kan gedeeltes of gehele stukken van het werk overnemen en de bestede tijd in rekening brengen. Dit is voor professionele begeleiden in het process, waarin zeker een leer element voor u is ingebouwd om later op zelfstandige manier verder te gaan. In hoeverre Trasah Consult met u mee gaat zal geheel afhankelijk  zijn van uw kennis, kunde en de wensen. Neem kontakt op met Trasah Consult voor een offerte.

Voor 750 Euro website installatie.

Voor dit bedrag heeft u volgend:

 • Een uitgebreid gesprek Met Trasah Consult over het hoe en wat wij gezamenlijk dit project aangaan. De grenzen van de mogelijkheden en onmogelijkheden van een website.
 • Het plaatsen en configureren van het Joomla Content Management System in zijn basic vorm, met een geselecteerde,  vrij te verkrijgen template (= vormgeving).
 • Door middel van een uitgebreid vragen-formulier worden uw wensen en gedachten over de website in kaart gebracht. Deze gegevens worden dan door Trasah Consult in het Joomla Systeem ingebracht.
 • Het testen van uw website door uw eigen mensen voordat deze online gaat.

Niet opgenomen in dit bedrag zijn:

 • De basis kosten voor het domein en de webhosting (ongeveer 120 euro per jaar).
 • Een custom template, met specifieke design voorwaarden. Trasah Consult heeft een goed contact met kundige webdesigners / kunstenaars en kan hierin bemiddelen.

Een offerte van een door u geformuleerd wensen-pakket waarin extra compenten zijn opgenomen.

 • Installatie van een basis Joomla website
 • Aanpassen van speciale lay-out, kleuren en foto's.
 • Inpassen van extra Joomla modules, zoals nieuwsbrief, social media, webshop, foto galerijen, .... er zijn letterlijk honderden geëigende modules beschikbaar.
 • Het oplossen van programma fouten - feit is dat deze altijd aanwezig in Open Source software
 • Intensieve begeleiding en training in het zelf technisch mee opzetten van de website. Joomla training, PHP programmeren, thuis of in het bedrijf zelf een internet server opzetten.
 • Is de website bedoeld voor een organisatie of vereniging: training aan webmasters en gebruikers.
 • Trasah Consult is reeds tientallen jaren letterlijk wereldwijd actief in het Internet gebeuren. Ervaringen met organisaties en particulieren in Nederland, België, Zuid Amerika, Indonesië en Afrika horen hierbij.Logo Trasah Consult - ICT Counselling en CoachingNeem contact op met Theodore Peter Vlaar. Hij is zelf een ZZPer en ervaren Project Manager voor ICT op Vocational Training Centres (Ambachtsscholen) en Universiteiten in Europa en in landen in ontwikkeling.